Kostnadsfritt designförslag till ny hemsida eller logotyp, kontakta oss redan idag! Ja, tack!

Kontaktformulär

Skaffa fler kunder med Google

Vi hjälper till med sökmotoroptimering och AdWords så du kan fokusera på att ta hand om dina nya kunder


Driver du ett företag och vill ha fler kunder? Oavsett om du har en trafikskola i Södertälje, tandläkarmottagning i Umeå eller inredningsbutik i Eskilstuna så måste du synas på Google för att få fler kunder.

Idag använder 86% av Sveriges befolkning Google för att hitta information om varor och tjänster. Det är dessutom en siffra som växer stadigt varje år, så om du idag har en marknadsföringsstrategi utan Google i tankarna är det dags att tänka om.

Att lägga en del av eller hela din marknadsbudget på Google kostar dessutom mindre och ger bevisligen högre avkastning än traditionell media. Anledningen är enkel, på Google syns du för de besökare som faktiskt söker efter det du säljer. 

Jämför detta med annan analog marknadsföring, även de som har massor av läsare eller förbipasserare, hur många är faktiskt intresserade av det du säljer? Och om du lyckas få några nya kunder så är det inte kostnadseffektivt, samt att ingenting är spårbart.

Med Google AdWords så fördelas hela din budget enbart på relevanta besökare, folk som söker sig till ditt budskap. Samt att du får detaljerade rapporter varje månad. Enkelt förklarat, om du lägger samma investering på Google som på analog media så får du fler nya kunder.

Oavsett hur din nuvarande marknadsföring ser ut så är en sak säker, för varje dag som går så söker nya potentiella kunder på Google efter det du säljer.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig få fler kunder? Maila Jill på jill@kringelstan.se eller ring på 08-550 999 10.